Scout-Up Your Summer: je zomerkamp van 2020!

·      87% van eerdere deelnemers zou in de toekomst opnieuw deelnemen aan Scout-Up Your Summer en 100% beveelt Scout-Up aan bij andere groepen;

In 2020 een supervet (internationaal) kamp beleven? Ervaar jouw zomerkamp door met je scouts en/of explorers deel te nemen aan Scout-Up Your Summer 2020! Samen met andere land-, lucht- en waterscouts uit heel Nederland en ver daar buiten, kun je een week lang op Scoutinglandgoed Zeewolde je zomerkamp houden. Tijdens Scout-Up Your Summer is er een basisprogramma met onder andere een hike, kampvuuravond, dagje pretpark, zwemmen, klimmen en nog veel meer uitdagende activiteiten. Aanvullend daarop bieden we jouw groep activiteiten aan.

Scout-Up Your Summer wordt als weekkamp drie keer georganiseerd in de periode van 4 t/m 25 juli 2020 op Scoutinglandgoed Zeewolde. Je kunt daardoor kiezen in welke week je met je groep op kamp komt. De weken zijn steeds de eerste weken van de basisschoolvakanties van noord, midden en zuid Nederland.

Over Scout-Up Your Summer

Je eigen zomerkamp organiseren maar ook volop genieten van heel veel vette activiteiten die al geregeld zijn én heel veel andere scouts en explorers ontmoeten? Kom naar Scout-Up Your Summer 2020! Kies je kampweek uit één van de drie Scout-Up-weken in juli 2020 en beleef je zomerkamp op Scoutinglandgoed Zeewolde.

Scout-Up Your Summer is hét (Internationale) zomerevenement op Scoutinglandgoed Zeewolde waarin je zelf grotendeels je programma bepaalt. Een deel van het programma wordt voor je georganiseerd en vormt de basis van het kamp - het basisprogramma. Het andere, niet-ingevulde deel van het programma, kun je zelf invullen met je eigen activiteiten en eventueel je eigen kampthema. Daarnaast kun je kiezen voor één of meerdere Up-activiteiten. Dit zijn activiteiten die je zomerkamp écht upgraden. Ontdek Scouting op het water, ga op een meerdaags hike-avontuur of beleef uitdagende outdooractiviteiten.

Upgrade jij je zomerkamp?

Data?

Kies uit één van de kampweken van Scout-Up Your Summer. Dit zijn de eerste weken van de schoolvakanties van de regio's noord, midden en zuid.

• Scout-Up Your Summer 2020 week 1:  4 - 11 juli 2020 (noord)
  • Scout-Up Your Summer 2020 week 2:  11 - 18 juli 2020 (zuid)
  • Scout-Up Your Summer 2020 week 3:  18 - 25 juli 2020 (midden)

Locatie?

Scoutinglandgoed Zeewolde is de plek waar Scout-Up Your Summer plaats zal vinden. Meer weten? Lees hier meer over de locatie en check ook www.scoutinglandgoed.nl. Op Scoutinglandgoed Zeewolde vind je een subkamp voor alle deelnemers in de scoutsleeftijd en een subkamp voor alle explorers.

Voor wie?

Scout-Up Your Summer is een activiteit voor (internationale) scouts en explorers. Om deel te nemen ben je dus tussen de 11 en de 18 jaar. Je komt samen met je speltak (leden en (bege)leiding) naar Scout-Up Your Summer. Natuurlijk kunnen er ook meerdere speltakken van je groep deelnemen aan Scout-Up Your Summer. Het basisprogramma is voor zowel scouts als explorers gelijk.

Wat kost het?

De deelnemersprijs voor Scout-Up Your Summer 2020 is 224,50 euro. Dat is inclusief een te gek basisprogramma, een kampeerplek op Scoutinglandgoed Zeewolde, het gebruik van alle faciliteiten van het kampeerterrein, je ontbijt, lunch en avondeten inclusief 2 avonden dat wij voor je koken, en nog veel meer. Versnaperingen zijn niet inbegrepen in de kampprijs, net als met een normaal kamp ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal gave activiteiten. Kijk bij programma voor meer informatie.

Wat is er inbegrepen en voor me geregeld?
De deelnemersprijs van 224,50 euro per persoon is opgebouwd uit:

• 7 nachten verblijf op het landgoed inclusief alle faciliteiten
  • 7 dagen toeristenbelasting
  • Alle brood-, en warme maaltijden (op 2 dagen wordt voor je gekookt)
  • Alle activiteiten (zie programma) waaronder pretpark, zwemmen, hike, etc.
  • Overige kosten zoals communicatie (kampboekje, website), aankleding, extra faciliteiten en onvoorzien.

Zie ook de uitleg over de deelnameprijs.

Wat regel ik zelf?

• Vervoer van en naar de activiteiten die niet op het terrein zijn, bijvoorbeeld door jullie fietsen mee te nemen
  • Materialen zoals tenten, touw, kookgerei
  • Aanvullende programma's die je zelf wilt doen naast het basis- en Up-programma, zoals een spel met je eigen speltak of een thema voor het kamp

Inschrijven?

In 2017 (vorige editie) waren er ruim 500 scouts en explorers aanwezig bij de tweede editie van Scout-Up Your Summer. Ook meemaken? Zorg dat je er de komende editie bij bent! Vanaf nu kun je je inschrijven!