Weten wat jou allemaal te wachten staat tijdens Scout-Up Your Summer? Dat ligt helemaal aan jou! Scout-Up Your Summer biedt jouw heel veel actieve en uitdagende programma's aan! Aan jou de keuze om er 100% uit te halen en er voor 100% tegen aan te gaan.

Tijdens Scout-Up Your Summer wordt er voor jouw groep een actief en uitdagend programma neergezet. In dit programma zit onder andere een dagje pretpark naar keuze, een hike, een middag vol outdooractiviteiten, een uitgebreide BBQ, nachtspel en nog veel meer. Er is een gezellig kampvuur, openingsavond met welkomstdrankje en een gezellige afsluiting met de andere deelnemende groepen. Achter de externe activiteiten staat de afstand vanaf Scoutinglandgoed Zeewolde en hoe het vervoer is geregeld.

De activiteiten zijn verdeeld over verchillende thema's en geeft ook als je dat wilt, ruimte houdt om een eigen programma in te vullen of even te relaxen.

Dare and beware
Op ons eigen Scoutinglandgoed Zeewolde  bieden we diverse uitdagingen aan zoals;  Survivalbaan, Klimtoren, Upsailen, Kabelbaan, Koord lopen, Kussengevecht op balk boven het water. Met jullie eigen groep en leiding, onder begeleiding van onze medewerkers leren  jullie hoe jullie het beste deze uitdagingen te lijf kunt gaan. Durven jullie deze uitdaging aan?

Play and stay

Wij hebben een spellenterrein ingericht met o.a.; een Zeskamp, Boogschieten, Boerengolf, Vikingspel.

Daarnaast kunnen jullie de bekende spellen, Mens erger je niet, Catan, Schaken en Twister in het groot spelen. Gezellig met jullie eigen groep en leiding of juist met gemixte groepen en hun leiding gaan voor de overwinning. Spelen jullie mee?

Make up your mind
Ons terrein leent zich bijzonder goed om er eens helemaal op en rondom te zwerven; we hebben voor jouw groep en leiding een interactieve escape tour over het terrein met coördinaten en opdrachten uitgezet. Of kiezen jullie liever voor de Tour to do of onze GeoCache tocht? Maak jullie keuze en doe mee.

Thats life

Scouting zonder dieren en natuur kan natuurlijk niet. Daarom kunnen jullie met jullie groep en leiding op een interactieve manier kennis maken met dier en natuur met o.a. Natuur en dier ontdek, Meet the farmer, Weerproject.
Jullie zullen o.a. versteld staan wat er allemaal komt kijken bij het wonen en werken op een boerderij. Maar ook ’s avonds of ’s morgens vroeg is er genoeg te zien om jullie heen en boven jullie hoofd. Wat is het leven toch mooi.

Splash

Voor de echte waterratten bieden we voor jullie groep en leiding diverse leuke uitdagende, creatieve, gezellige wateractiviteiten zoals; Vlot bouwen, Plons hem erin met een leuk drijvend attribuut, Zwemmen, Kano varen, Waterballen (in een bal op het water). Maar pas op je blijft niet droog!

Be creatieve.

Op Scoutinglandgoed Zeewolde worden steeds meer blijvende items gebouwd, maar nu bieden we jullie groep en leiding de kans om bijvoorbeeld mee te bouwen aan een grote totempaal die het terrein zal gaan opfleuren. Of gaan jullie een nieuwe uitdaging bedenken en uitvoeren die nog niet in het Guinness book of records staat. Voor de lekkerbekken onder jullie bieden we jullie groep en leiding een Kookworkshop op houtvuur aan. Leren voedzaam en smakelijk koken op houtvuur. Of bouwen jullie liever samen een groot Pionierobject maar ook kunnen jullie je eigen T-shirt bedrukken met jullie eigen opdruk. Kortom wees creatief en laat dat zien!

Let's Go out.

Dit onderdeel zal op vrijdag worden aangeboden voor alle groepen tegelijk. Met bussen gaan we vanaf Scoutinglandgoed Zeewolde naar een leuke activiteit ergens in de buurt.

Let Show.

Scouting laat je zien, zeggen ze weleens. Nou die kans krijgen jullie nu. Maak jullie keuze uit; Kampkrant maken, Blog en vlog maken, FBpagina en website, SUYS (TV) media programma maken, Radioprogramma maken, meedoen met “Scouts got Talent” Willen jullie graag jullie eigen verhaal maken voor een kampkrant of liever gelijk een vlog of blog en die via social media delen? Of maken jullie een eigen SUYS Facebookpagina aan waarop je al jullie activiteiten en foto’s deelt. Maar als jullie nog een stapje verder willen dan dagen we jullie uit mee te doen aan SUYS TV en Radioprogramma. Wordt reporter of presentator. Voor de echte sterren bieden we jullie in deze SUYSweek een podium bij “Scouts got talent”. Doe mee en show wat je kan.