Scout-Up Your Summer vindt plaats op Scoutinglandgoed Zeewolde. Scoutinglandgoed Zeewolde is een nieuw en groot evenementen- en kampeerterrein van Scouting Nederland. Het terrein ligt in natuurgebied het Horsterwold. Op 13 juni 2015 is het landgoed officieel geopend door Koningin Máxima, na afronding van de eerste fase van de realisatie. Sinds maart 2016 kan iedereen op Scoutinglandgoed Zeewolde uitdagende activiteiten ondernemen in de natuur en op en rond het water. Op het terrein organiseren Scoutinggroepen uit binnen- en buitenland hun zomer- en weekendkampen. Scouting Nederland gebruikt het terrein sinds september 2015 voor haar landelijke activiteiten, zoals het Nawaka (nationaal waterkamp) en de Nationale Jamboree voor jeugdleden en de Scout-In voor vrijwilligers. Hiervoor zijn speciale evenementenvelden aangelegd.

Terreinindeling

Scout-Up Your Summer heeft twee subkampen, een subkamp voor scouts en een subkamp voor explorers. Kom je met twee speltakken? Dan is het uiteraard mogelijk om ervoor te kiezen om op een van deze subkampen een keuken te maken en gezamenlijk te eten. De subkampen zijn dus vrij toegankelijk, maar alle scouts en alle explorers staan wel bij elkaar. Een plattegrondje van het terrein volgt enkele weken voor het kamp.

Plaats op het terrein

Scoutinglandgoed Zeewolde is een groot en uitgestrekt terrein met veel verschillende kampeervelden. Op basis van de overige reserveringen op het landgoed wordt bekeken welke plaats het beste geschikt is voor Scout-Up Your Summer. Dit volgt dan in een plattegrond hier op deze pagina. Alle velden op het terrein zijn inmiddels optimaal geschikt voor een fantastische week kamperen!

Aankomst/vertrek
Op zaterdag 8, 15 en 22 juli kun je vanaf 13:00 je tent opzetten. Op zaterdag 15, 22 en 29 juli verzoeken wij om voor 11:00 het terrein schoon opgeleverd te hebben. Om 10.00 uur is de gezamenlijke sluiting, daarna kan de kampstaf gelijk met je meelopen voor een laatste check.

Gezamenlijke tent en schuil- en schaduwplaatsen

Centraal op het terrein komt een tent van 97m2 te staan waar bij slechter weer kan worden geschuild en waar je je telefoon kunt opladen. Het is ook de centrale plaats voor de leidingbijeenkomsten. Verder staan er op twee plaatsen op het terrein grote tarpen die voor schaduw zorgen en waar je bij regen ook kunt schuilen.

Faciliteiten op het terrein

Neem je deel aan Scout-Up Your Summer? Dan is de overnachtingsprijs met de daarbij behorende faciliteiten, uiteraard inbegrepen in je deelnemersbijdrage. Kijk maar eens wat er allemaal voor je geregeld is, naast het te gekke programma van Scout-Up Your Summer!

Route naar Scoutinglandgoed Zeewolde

Scoutinglandgoed Zeewolde
Nulderpad 5
3896LV Zeewolde