Over Scout-Up Your Summer

Je eigen zomerkamp organiseren maar ook volop genieten van heel veel vette activiteiten die al geregeld zijn én heel veel andere scouts en explorers ontmoeten? Kom naar Scout-Up Your Summer 2017! Kies je kampweek uit één van de drie Scout-Up-weken in juli 2017 en upgrade je zomerkamp op Scoutinglandgoed Zeewolde.

Scout-Up Your Summer is hét zomerevenement op Scoutinglandgoed Zeewolde waarin je zelf grotendeels je programma bepaalt. Een deel van het programma wordt voor je georganiseerd en vormt de basis van het kamp - het basisprogramma. Het andere, niet-ingevulde deel van het programma, kun je zelf invullen met je eigen activiteiten en eventueel je eigen kampthema. Daarnaast kun je kiezen voor één of meerdere Up-activiteiten. Dit zijn activiteiten die je zomerkamp écht upgraden. Ontdek Scouting op het water, ga op een meerdaags hike-avontuur of beleef uitdagende outdooractiviteiten.

Upgrade jij je zomerkamp?

Data?

Kies uit één van de kampweken van Scout-Up Your Summer. Dit zijn de eerste weken van de schoolvakanties van de regio's noord, midden en zuid.

• 8 t/m 15 juli 2017
  • 15 t/m 22 juli 2017
  • 22 t/m 29 juli 2017

Locatie?

Scoutinglandgoed Zeewolde is de plek waar Scout-Up Your Summer plaats zal vinden. Meer weten? Lees hier meer over de locatie en check ook www.scoutinglandgoed.nl. Op Scoutinglandgoed Zeewolde vind je een subkamp voor alle deelnemers in de scoutsleeftijd en een subkamp voor alle explorers.

Voor wie?

Scout-Up Your Summer is een activiteit voor scouts en explorers. Om deel te nemen ben je dus tussen de 11 en de 18 jaar. Je komt samen met je speltak (leden en (bege)leiding) naar Scout-Up Your Summer. Natuurlijk kunnen er ook meerdere speltakken van je groep deelnemen aan Scout-Up Your Summer. Het basisprogramma is voor zowel scouts als explorers gelijk.

Wat kost het?

De deelnemersprijs voor Scout-Up Your Summer 2017 is 105 euro. Dat is inclusief een te gek basisprogramma, een kampeerplek op Scoutinglandgoed Zeewolde, het gebruik van alle faciliteiten van het kampeerterrein en nog veel meer. Eten en drinken is niet inbegrepen in de kampprijs (m.u.v. de bbq op vrijdagavond), net als met een normaal kamp ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal gave Up-activiteiten. Kijk bij programma voor meer informatie.

Wat is er inbegrepen en voor me geregeld?
De deelnemersprijs van 105 euro per persoon is opgebouwd uit:

• 7 nachten verblijf op het landgoed inclusief alle faciliteiten
  • 7 dagen toeristenbelasting
  • Alle basisactiviteiten (zie programma) waaronder pretpark, zwemmen, hike, etc.
  • Overige kosten zoals communicatie (kampboekje, website), aankleding, extra faciliteiten en onvoorzien.

Zie ook de uitleg over de deelnameprijs.

Wat regel ik zelf?

• Vervoer van en naar de activiteiten die niet op het terrein zijn, bijvoorbeeld door jullie fietsen mee te nemen
  • Eten en drinken (muv vrijdagavond)
  • Materialen zoals tenten, touw, kookgerei
  • Aanvullende programma's die je zelf wilt doen naast het basis- en Up-programma, zoals een spel met je eigen speltak of een thema voor het kamp

Inschrijven?

Vorig jaar waren er ruim 500 scouts en explorers aanwezig bij de allereerste editie van Scout-Up Your Summer. Ook meemaken? Zorg dat je er de komende editie bij bent! Vanaf nu kun je je inschrijven!